Over Admyra

Meer dan 20 jaar ervaring

De drijvende kracht achter Admyra is Mira van den Bos. Na een loopbaan van meer dan 20 jaar in de financiële dienstverlening startte zij in 2011 haar eigen administratiekantoor Admyra. Een succesvolle onderneming waarmee zij op dit moment tientallen klanten bedient.

Gedurende haar loopbaan heeft Mira in alle denkbare rollen van de financiële dienstverlening gefunctioneerd: van administratief medewerker, boekhouder, hoofd financiële administratie tot controller. Zij werkte voor MKB-bedrijven en voor grote accountant- en advieskantoren.

Focus op ZZP’er en MKB

Met haar eigen bedrijf richt zij zich volledig op de ZZP’er en MKB’er. Dat is een bewuste keuze.

Mira: ”Ik hou van de passie die ik zie bij ondernemers. Ze ondernemen met hart en ziel en er hangt ook veel van af want vaak is hun zakelijke situatie verweven met privé. Dat zorgt voor veel verschillende facetten waar ik mijn inhoudelijke ervaring in kwijt kan. Ik heb graag direct contact met mijn klanten en ik fungeer als sparringspartner. Ik ga als het ware naast de ondernemer staan. Daarbij vind ik de variatie aan klanten erg leuk. Van jong tot oud, zowel starters als meer ervaren ondernemers. Dat maakt mij werk afwisselend en boeiend. Ik kan mijn ervaring over de hele breedte inzetten.”

 

Samenwerkingspartners

Daar waar nodig schakelt Admyra specialisten in die een aanvulling zijn op haar eigen kennis. Zij beschikt over de nodige experts in haar netwerk, zoals belastingadviseurs, arbeidsrechtadvocaten of pensioenadviseurs. Admyra coördineert de dienstverlening en bewaakt planning en deadlines.

Kennismaken?

Maak een afspraak om kennis te maken met Mira. Bel 0174 – 725252 of ga naar  contact.

 

Wij bellen jou

Ben je niet in de gelegenheid om contact met Admyra op te nemen? Vul het formulier in en we bellen jou op een tijdstip dat het wel uitkomt.